Då var vi sjuka igen då

En månad sedan vi hade influensan och nu är vi sjuka igen. Alla utom maken, men han lär väl smittas han också. Jag hann bara jobba en vecka. Inatt vaknade sonen vid 3-tiden av att han blödde näsblod. Det var blod överallt - sängkläderna, pyjamansen, golvet (på väg till badrummet), armarna, ansiktet...riktigt blodbad. Ja, ja, sånt är livet.

Vi håller på att göra om i vardagsrummet nu. Vi anlitade till slut Mios heminredare och blev riktigt nöjda med hans förslag. Han själv var en väldigt konstig figur, men det är en annan sak. Vi har sålt vår 50" tv och köpt en projektor+duk istället, eventuellt kommer vi att köpa en mindre tv också. En hörnsoffa är beställd, det blev deras byggbara coffee i grått. Vi ska även köpa två taklampor, en golvlampa och en bordslampa nu. Resten får vänta lite. Det kostar ju en del. Före- och efterbilder kommer när vi är helt klara, men som sagt, det dröjer.

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag VAB:ar idag och var sjuk för två veckor sedan. Ja, sånt är livet med de små förskolebarnen... Svårt att planera jobbet dock.



Spännande med heminredare. Ser fram emot bilderna. Krya på er!

2009-01-20 @ 09:19:07
URL: http://ericis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0