Inredning

Idag hade sonen feber, så vi var hemma hela dagen. Han var trots allt på väldigt bra humör och vi lekte alla tre mycket tillsammans. Han och lillasyster busade med varandra tills lillsyrran kiknade av skratt. Efter lunch blev sonen däremot trött och sa att han ville vila. Han la sig på soffan och somnade!
Han slutade sova middag för länge sedan och till och med när han gjorde det var det aldrig frivilligt. Så detta kan bara betyda att han inte var frisk.

Igår sa dottern 'bajsa' när hon hade bajsat! Både jag och maken hörde det, men vi har fortfarande svårt att tro att det var med flit. Vi frågade henne om hon hade bajsat och hon upprepade då ordet...bra första ord va?

Vi har bestämt oss för att ta hjälp av en inredare för att få ordning på vårt vardagsrum. Vi tänkte ju köpa ny soffa, men när vi pratade om det kom det fram att ingen av oss var särskilt nöjd med någonting alls i v-rummet. Det är alldeles för undermöblerat och opersonligt och de få möbler vi har är vi inte helt nöjda med. Vi kanske gör om allt, vi får se vilka förslag vi får.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0